Házirend

Kedves Vendégeink!  

Szeretettel köszöntjük Önöket a Napsugár apartmanban! Az alábbi házirendről tájékoztatjuk Önöket.

Az apartmant az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni személyes okmányait. (Útlevél vagy szem.ig ) A vendégek az apartmant a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el. Wifi csatlakozás jelszavát a TV mellett találják. TV csak a nappaliban van.

Az elutazás napján 10 óráig el  kell hagyni az apartmant. A  megadott érkezési és távozási időpontban a tulajdonos jelen van. A tulajdonos éjjel-nappal telefonon elérhető.                 Tel.szám:+36 30 3904377

Az apartmanban csak a bejelentkező lapon szereplő vendégek tartózkodhatnak. 16 éven aluliak csak felnőtt felügyeletével használhatják az apartmanban. Az esetleges fűtés és klíma használata plussz költséget von maga után.  Klíma 700 ft/nap, fűtés 1700/nap. 

Az apartmanban tilos a dohányzás! A dohányzásra kijelölthely a házhoz tartozó terasz.

Az apartman vendégeit kérjük, hogy 22 óra után tartózkodjanak a zajos tavékenységektől!

A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. 

Az apartman elhagyásakor az ajtókat ablakokat kérjük bezárni.                                                                                                                                    

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért. Az okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A kárt a szállásadónak meg kell téríteni!  A kutya által okozott kárt is meg kell téríteni! A kutyus által okozott szennyeződést köteles az állattartó eltakarjtani! Ez a füves területre is vonatkozik.

Az apartmanban saját felelősségükre tároljanak készpénzt, értéktárgyat. Az idegenforgalmi adó mértékét a helyi önkormányzat határozza meg. 18 év felett kell fizetni.

Kérjük ügyeljenek a rendre és tisztaságra. Távozáskor, kérjük a konyhában használt eszközöket tisztán a helyükre rakni. A  fűnyirást a vendégekkel egyeztetett idöpontban  végezzük. A szemét elszállítása kapcsán 2-3 naponként felkeressük az apartmant. A  szemetet szeretnénk, ha szelektíven gyűjtenék. Szemeteszsákot találnak a konyhaszekrény fiókjába.

Hosszabb tartózkodás esetén a vendég kérheti a takaritást és  az ágyneműcserét.

Bográcsozni , grillezni a kijelölt helyen lehet. Fát a bográcsozáshoz a tulajdonos biztosítja. Grillezéshez a vendég gondoskodik a feszén beszerzéséről. Tűzgyújtás esetén kérjük a tűzvédelmi szabályok szigorú betartását.

Mosogatószivacsot, mosogatószert, mosogatótablettát a tulajdonos biztosítja. A fürdő és a vécé kézmosónál találnak folyékony szappant. A hajszárító, varrókészlet, cipő tisztitó eszközök,esernyők a kézmosó alatti fiókban. Vasalódeszka és vasaló a szobai nagy szekrényben. A szobákban a szekrény fiókjában találnak plussz takarót.  

A honlapon történő foglalással, mint felhasználó el fogadja a jelen  adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseit .A tájékoztató (GDPR ) részletei itt található: Adatvédelmi  Tájékoztató                        Használati tárgyak, elektromos eszközök meghibásodását kérjük jelezze a szállásadónak.   A környék látnivalóiról prospektust, a gyermekeknek játékot, könyveket a nappaliban levő komódban találnak.

Két szobában 90x200-as különálló ágy, a harmadik szobában 140x200-as kinyítható kanapé van. Kérésre babaágyat biztosjtunk.

Kellemes pihenést kívánunk!